Tenhle receptík mám od Foggyho…A je to naprosto výborný…Nevím, jak moc velká práva mám na rozšiřování tohohle receptu, ale když se bude všude říkat Foggyho utopenci, tak bude mít radost… :o)
Už se těším, až si je zase udělám…

suroviny :
základ : cibule + buřty (vyberte nějaký kvalitní, protože na těch to stojí…)
zálev : kečup (1), hořčice (1), worchester (1), ocet (1), olej (1), voda(2) – čísla v závorkách znamenají poměrné objemové dávky
koření : sůl, pepř, chili, čilipaprička, okurka – všeho přiměřeně
+ velkou sklenici

postup :
1. všechno rozkrájíte – cibuli na na větší kousky, buřty na kolečka…vše se pak lépe jí a také buřtíky lépe vsakují chuť
2. připravíte záliv, stejně jako u klasických utopenců…všechno to spolu smícháte…při jemném plameni by se to mělo všechno spojit…neděste se toho, že ten záliv nevypadá vůbec hezky a strašně smrdí octem, to je v pořádku…
3. pak buřtíky s cibulí naložte do sklenice a nálevem s láskou zalijte…
4. vložte někam do chladu a nechte odstát aspoň týden (prostě, jak dlouho vydržíte…)
5. pozvěte mě na ochutnávku :o)